Δημήτρης Ευαγγέλου - "Ηλιούπολη, φωτεινή πόλη": Κύριε Δήμαρχε, ισχύουν οι πληροφορίες για δύο κρούσματα σταφυλόκοκκου σε παιδιά που χρησιμοποιούσαν την πισίνα; - Η δημοτική αρχή οφείλει απαντήσεις.



Η δημοτική αρχή οφείλει απαντήσεις.

Μέχρι στιγμής, η παράταξή μας επέλεξε με σοβαρότητα να μην τοποθετηθεί για τα όσα συμβαίνουν στο δημοτικό κολυμβητήριο και τα οποία έχουν έρθει στο φως από τα τοπικά ΜΜΕ, καθώς θελήσαμε να δώσουμε χρόνο στη δημοτική αρχή να διορθώσει τα όποια λάθη και να ακούσουμε τα επιχειρήματά της.
Ωστόσο, καθημερινά προκύπτουν ερωτήματα, με τη δημοτική αρχή να είναι άφαντη και τους πολίτες να ζητούν απαντήσεις.
Ο αντιδήμαρχος κ. Γρηγορέας μας έλεγε πριν από μια εβδομάδα πως το νερό ειναι κατάλληλο και πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Τότε γιατί έκλεισε η πισίνα και γιατί δεν έχει ανοίξει ακόμα;
Τελικά, τι συνέβη με την απολογία του συντηρητή που προανήγγειλε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος;
Τελικά, ποιος ευθύνεται για τα πράσινα νερά στην πισίνα;
Και φυσικά, η δημοτική αρχή πρέπει να δώσει άμεσες και πειστικές απαντήσεις στο θέμα δημόσιας υγείας που έχει προκύψει. Κύριε Δήμαρχε, ισχύουν οι πληροφορίες για δύο κρούσματα σταφυλόκοκκου σε παιδιά που χρησιμοποιούσαν την πισίνα;
Ζητάμε από τη δημοτική αρχή την αλήθεια, χωρίς υπεκφυγές και ελπίζουμε να μην προκαλέσει ξανά σκηνικό έντασης για να αποφύγει τις απαντήσεις στους πολίτες.


Δημήτρης Ευαγγέλου, επικεφαλής παράταξης "Ηλιούπολη, φωτεινή πόλη".