Ηλιούπολη - Να πάτε στην Εισαγγελία και στις Αρμόδιες Αρχές Ελέγχου κύριοι της Αντιπολίτευσης.

 


Οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο και οι ανακοινώσεις είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Να πάτε στην Εισαγγελία και στις Αρμόδιες Αρχές Ελέγχου κύριοι της Αντιπολίτευσης και να καταθέσετε τις σοβαρές καταγγελίες σας.

Ζητούνται Απαντήσεις και Σοβαρότητα
Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε με προσοχή όσα γράφονται για το ζήτημα του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην Ηλιούπολη.
Επιλέξαμε να τοποθετηθούμε αφού ερευνήσουμε το θέμα και αφού τεκμηριώσουμε τις καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν, καθώς πιστεύουμε πως η άσκηση αντιπολίτευσης πρέπει να γίνεται με σοβαρότητα, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, που αφορά παιδιά.
Επίσης, περιμέναμε απαντήσεις από τη δημοτική αρχή, ώστε να ακούσουμε την άποψή της, κάτι που όμως δεν συνέβη.
Εφόσον επιβεβαιώνονται όσα έχουν δημοσιευτεί από τα τοπικά ΜΜΕ, τότε πρόκειται για παταγώδη αποτυχία του Δημάρχου και των συνεργατών του να φέρουν σε πέρας ακόμα και τα απολύτως αυτονόητα.
Όπως φαίνεται, η δημοτική αρχή δεν έχει θορυβηθεί καθόλου από το τραγικό περιστατικό στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και αντιμετωπίζει με πλήρη επιπολαιότητα την ασφάλεια των παιδιών, η οποία έπρεπε να είναι αδιαπραγμάτευτη!
Δεν νοείται το 2024 να λειτουργεί εκπαιδευτική δομή χωρίς άδεια πυρασφάλειας!
Με λίγα λόγια: Ζητείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η περίοδος χάριτος τελειώνει κύριοι της διοίκησης και δε θα επιτρέψουμε ούτε στον Δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο ούτε στον Αντιδήμαρχο κ. Πούλο να λειτουργούν με ανευθυνότητα απέναντι παιδιά μας.


Δημήτρης Ευαγγέλου, επικεφαλής "Ηλιούπολη, φωτεινή πόλη"



Η, κατόπιν συνειδητής απόφασης, έναρξη υποδοχής παιδιών σε εκπαιδευτική δομή χωρίς άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες αποτελεί γεγονός πρωτόγνωρο, που δείχνει ότι η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δρα επιπόλαιά, αλλά δεν γνωρίζει καν στοιχειώδεις αρχές άσκησης διοίκησης. 

Μια Διοίκηση που λειτουργεί με όρους «καφενείου», όπου ο καθένας, απ’ ό,τι φαίνεται, κάνει ό,τι θέλει· χωρίς να τηρούνται διαδικασίες, χωρίς να αντιλαμβάνονται τη βαρύτητα των πράξεων τους, χωρίς, εν τέλει, να πιστεύουν ότι υφίστανται συνέπειες. 

Μια Δημοτική Αρχή ανίκανη να σχεδιάσει το οτιδήποτε, όπου, όταν φθάνει στο «μη περαιτέρω», ενεργεί καταστροφικά. Καταστροφικά εις βάρος της πόλης και των δημοτών.
Ως ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη, θα καταθέσουμε σήμερα επίσημο αίτημα για σύγκληση Έκτακτου μονοθεματικού Δημοτικού Συμβουλίου.

Φαίνεται ότι στην Ηλιούπολη, πρέπει να συζητάμε ακόμη και τα αυτονόητα.